Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Босоногі мандрівники дійшли до Харкова

15 жовтня 2016 р., 10:45

І подолали 1960км доріг

10 липня Юрій Регліс та Іван Онисько вирушили із Ужгорода до Харкова. Пішки та ще й не з босими ногами. Такими були вимоги, які самі собі поставили. У п’ятницю, 14 жовтня, як повідомив сайт «ВВС-Україна», вони досягли мети своєї мандрівки. Економіст із Житомирщини та перекладач із Тернопільщини познайомилися на Майдані і зрозуміли, що мають багато спільного. І подорож через усю Україну в них не перша. Довелося бувати навіть на інших континентах – у Азіі та Африці.

Одягнені у полотняні вишиванки і солом’яні капелюхи та ще й босі, швидко звикли до здивованих поглядів вздовж свого шляху. Проте жодного разу їм не довелося ночувати просто неба. Усюди знаходилися гостинні та щирі люди. А ще дорогою зустрілася собака, яка прив’язалася до них, а вони її прийняли та почали її кликати «Боса».

Наприкінці подорожі до хлопців приєдналася львів’янка Ядвіга Данилюк. Познайомилися, коли проходили через її місто. Вона ненадовго склала їм компанію, а потім змушена була повернутись додому. Але ідея її захопила.

За 97 днів пройшли майже 1960 кілометрів. Тому вирішили ще помандрувати Харковом, щоб завершити пригоду круглою, переконливою цифрою – дві тисячі!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp