Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Олег Винник привіз в Ужгород третє свято (ФОТО)

16 жовтня 2016 р., 15:03

Концерт співака відбувся у місті з аншлагом.

14 жовтня у драмтеатрі було людно. Того вечора в Ужгород з концертом завітав популярний український співак Олег Винник. 

{g}

Артист виступив у закарпатському місті вже втретє, і щоразу зал театру глядачі заповнювали вщент. Протягом двох годин Олег Винник дарував ужгородцям неймовірні емоції щастя.  Про це свідчили гучні оплески та вигуки прихильників співака. 

Присутні жваво танцювали та співали разом з кумиром. Під час шоу виступила також і бек-вокалістка пана Олега - співачка Таюне. Дівчина виконала кілька пісень, допоки Винник змінював сценічний образ за кулісами.

Ужгородські шанувальники творчості співака дарували кумиру, квіти та подарунки. Олег Анатолійович, у свою чергу, вдячно приймав презенти та охоче фотографувався з присутніми. Одна з глядачок шоу навіть зауважила, що 14 жовтня, для неї, стало потрійним святом - Покрова пресвятої Богородиці, День захисника України, та приїзд улюбленого артиста, який подарував щастя. А ще одна шанувальниця написала вірш для кумира, у рядках якого назвала чоловіка "Ангелом щастя".

Після концерту прихильники не одразу відпустили кумира, співак виконав для них ще кілька пісень "на біс", і пообіцяв повернутися до Ужгорода знову з новою порцією творчості.

Вікторія Лисюк, "Час Закарпаття"

Фото - зі спільноти Олега Винника у соцмережі.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp