Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Стрічку, що претендує на "Оскар", побачать ужгородці

16 жовтня 2016 р., 16:41

У четвер.

20 жовтня.

У четвер, 20-го жовтня, в Ужгороді "Кінозал ім. Стенлі Кубріка" покаже глядачам документальну стрічку "Українські шерифи" (2015) Романа Бондарчука, – повідомляється на сторінці кінозалу в мережі фейсбук.

Ця картина претендуватиме на премію Американської кіноакадемії – "Оскар" у категорії фільм іноземною мовою від України. Саме цю стрічку відібрав Український оскарівський комітет. Це вперше від України на нагороду претендуватиме документальний, а не художній фільм.

У центрі сюжету – село Стара Збур'ївка, в якій через відсутність міліції функцію охорони громадського порядку взяли на себе двоє місцевих жителів – 50-річний Віктор Кривобородько і 44-річний Володимир Рудьковський. Віктор і Володя поєднують обов'язки міліціонерів і соціальних працівників – заспокоюють сімейні сварки, припиняють бійки між сусідами, шукають потопельників – загалом, займаються всім, окрім кримінальних злочинів.

Початок о 20:00.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp