Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Понад 80 тисяч закарпатців скористалися адмінпослугами

17 жовтня 2016 р., 11:43

Центру обслуговування платників

У Центрах обслуговування платників, які працюють у Закарпатській області, протягом січня-вересня надали 81,6 тис. адміністративних послуг. Всього в 10-ти Центрах області працюють 64 працівники.

Найчастіше громадяни звертались до ЦОП за послугою видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків. Так, протягом дев’яти місяців органами ДФС Закарпаття видано 55,3 тис. реєстраційних номерів. З них у Центрах – 48,2 тисяч.

Слід зазначити, що 86,1% послуг платники податків у Закарпатській області одержали саме через ЦОП, де створені умови для швидкого та якісного надання адміністративних послуг. Жодного разу, з початку року, не надходило скарг на наявність черг у ЦОП, відтак у анкетах та пропозиціях клієнти Центрів залишали тільки позитивні відгуки.

ДФС у Закарпатській області
 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp