Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівські старшокласники засідали у міській раді

17 жовтня 2016 р., 12:23

Обирали нового керівника ради учнівського самоврядування

У міській раді відбулися збори учнівського самоврядування, на якій було обрано нового керівника Ради старшокласників та обговорено проекти освітньої галузі, які реалізуються в місті. Раду створено 10 років тому. Її представниками є понад 300 учнів 8-11 класів. Рада взаємодіє з органами місцевого самоврядування, громадськими організаціями, педагогами та батьківськими комітетами. Активісти вчаться бути соціально активними, розвивати ініціативи учнів в житті шкіл та міста.

У Раді створено 5 комітетів за видами діяльності. Учні обрали нового керівника Ради – ним став учень гімназії Михайло Іванчо. А також обговорили нові проекти, які реалізують в місті. Начальник управління освіти Мукачівського міськвиконкому Катерина Кришінець-Андялошій зазначила, що в місті працюватиме потужний центр позашкільної освіти – відповідне рішення схвалено сесією міськради. Також вона закликала молодь висловити свої пропозиції щодо того, які гуртки тут мають працювати. Цьогоріч місто для гуртків вже закупило обладнання на 1,2 млн. гривень: комп'ютерна техніка, велосипеди, туристичне спорядження, катамарани. Центр матиме три напрямки роботи: науково-технічний, еколого-натуралістичний та краєзнавчо-туристичний.

Ще один проект, до реалізації якої запрошують учнів - облаштування Будинку школяра. Наразі тут триває капітальний Будинку школяра. Окрім капремонту будівлі, проведуть благоустрій території. Це буде центр для дозвілля учнівської молоді міста.



Мукачівська міськрада

 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp