Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді затримали серійного злочинця

19 жовтня 2016 р., 14:46

Ним виявився 50-річний чоловік

Працівники поліції затримали 50-річного чоловіка, який в Ужгороді викрав мобільний телефон. Як з’ясувалося, останній фігурує ще й в справах про крадіжках на території інших районів області.

14 жовтня до працівників ужгородської поліції надійшло повідомлення про крадіжку мобільного телефону в одному з готелів міста.

Як з’ясувалося, жертвою крадія став 27-літній охоронець готелю. Свій телефон він залишив у підсобному приміщенні. Зловмисник скористався відсутністю свідків, проник у приміщення та викрав мобільний.

Працівники кримінальної поліції Ужгорода переглянули відео з камер спостереження, які зафіксували крадія. Встановили його особу, потім встановили місцезнаходження та затримали злочинця – 50-річного раніше судимого закарпатця. Працівники поліції з’ясували, що даний громадянин причетний і до низки інших крадіжок на території області.

По всіх фактах працівники поліції проводять досудове розслідування. Збираються необхідні докази для доведення вини злочинця в суді.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp