Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

15-річний юнак опинився під колесами авто (ФОТО)

20 жовтня 2016 р., 14:00

На щастя, хлопець вижив

Прикрість сталася вчора.

Виноградівські поліцейські з’ясовують обставини аварії, в якій постраждав неповнолітній велосипедист: юнак несподівано перетнув дорогу в недозволеному місці, через що потрапив під колеса автомобіля 19 жовтня ввечері виноградівські правоохоронці отримали повідомлення від чергових швидкої медичної допомоги. Медики розповіли, що в лікарню з численними травмами доставлено неповнолітнього хлопця, який став жертвою ДТП. 

Виноградівські оперативники з’ясували, що близько 7 години вечора, рухаючись по вулиці Ардовецька в селі Підвиноградів, водій «Ауді» здійснив наїзд на велосипедиста. Причиною цього стало те, що хлопчина, який їхав на велосипеді у попутному напрямку, несподівано почав перетинати дорогу. 27-річний водій «Ауді» не встиг пригальмувати – і збив юнака. Експертиза на стан алкогольного сп’яніння показала, що чоловік за кермом був тверезим. 15-річний школяр проходить стаціонарне лікування в травматологічному відділенні Виноградівської районної лікарні. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp