Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

П’яні молодики побили перехожих пивною пляшкою

20 жовтня 2016 р., 14:40

Постраждало 5 людей

Від рук нічних бешкетників.

Слідчі оголосили про підозру у вчиненні злочину двом затриманим. Одного з них суд взяв під варту, іншого – відпустив під заставу. Серед потерпілих були троє чоловіків та дві жінки 11 жовтня у Мукачеві двоє братів, віком 20 та 22 років, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння безпідставно чіплялись до перехожих. Першим потерпілим став 58-річний мукачівець. Один з нападників вдарив чоловіка по голові пляшкою з-під пива. Далі рухаючись по вул. Берегівській на зустріч сп’янілим молодикам йшла 27-річна жінка, яку вони тією ж пляшкою вдарили по обличчю. Така сама ситуація відбулась ще з однією жінкою, яку злочинці зустріли по дорозі. 

Загалом того вечора хлопці напали на п’ятьох перехожих. Про дані факти потерпілі одразу ж повідомили у поліцію. Маючи прикмети нападників працівники Мукачівського відділу поліції за декілька годин затримали хуліганів на одній із вулиць, і доставили їх до відділу поліції. Свої вчинки того вечора двоє братів так і не змогли пояснити. 

Слідчі по даному факту розпочали кримінальне провадження, в рамках якого хуліганам вже оголошено про підозру у вчиненні злочину. Також щодо фігурантів справи обрано запобіжні заходи – одного взято під варту, іншого відпустили під заставу. Досудове розслідування триває і надалі. Найближчим часом провадження буде скеровано до суду, який обиратиме підозрюваним міру покарання. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp