Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Більше 1000 дітей з усіх куточків України відкриє для себе мальовничий Ужгород

21 жовтня 2016 р., 13:21

У кінці жовтня у місті проведуть «Фестивальний марафон»

З 28 по 31 жовтня 2016 р. в Ужгороді за підтримки Закарпатської обласної державної адміністрації, Управління культури ОДА, а також Управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради відбудеться справжнє свято дитячої творчості – «Фестивальний марафон».

Більше ніж 1000 дітей з усіх куточків України відкриє для себе мальовничий Ужгород та зможе поділитись своєю творчістю із глядачами Закарпаття. Гостей фестивалю очікують конкурсні виступи у жанрах вокалу, хореографії та інструментального мистецтва, майстер-класи та дискотеки, танцювальний флеш-моб та файєр-шоу, екскурсії мальовничими куточками Закарпаття, творче спілкування та найголовніше – нагородження під час заключного Гала-концерту «Фестивального марафону».

Дітлахи демонструватимуть свою майстерність з хореографії, вокалу та в інструментальному жанрі на сцені перед професійним міжнародним журі, до складу якого увійшли відомі діячі культури і мистецтв України, Болгарії, Молдови, Білорусі та Словаччини.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp