Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Голова облради з колегами висадив саджанці ялівцю (Фото)

21 жовтня 2016 р., 14:41

Участь у заході взяли голова Івано-Франківської ОДА та голова Полтавської облради

У п’ятницю, 21 жовтня, на запрошення голови Івано-Франківської облради Олександра Сича очільник Закарпатської облради Михайло Рівіс бере участь у роботі виїзного пленарного засідання 10-ї сесії Івано-Франківської облради, яка відбувається у селищі Вигода Долинського району.

Участь у заході також взяли голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук та голова Полтавської облради Олександр Біленький. У ході засідання сесії розглядатиметься важливе питання – використання лісових ресурсів на території Івано-Франківщини. Тож, прикарпатські колеги-депутати для початку запропонували Михайлу Рівісу відвідати Вигодський лісгосп. Відтак вони побували у Центрі відновлення лісу, де їм наглядно продемонстрували як вирощують саджанці, як лісники борються з лісовими шкідниками та як чіпують зрізану деревину. Також Михайло Михайлович завітав до Центру спадщини Вигодської вузькоколійки. Опісля всі разом висадили 25 саджанців ялівцю на Алею солідарності.

- Голова Закарпатської облради Михайло Рівіс та голова Полтавської облради Олександр Біленький завітали, щоб налагодити контакти між регіонами, розповів тамтешнім журналістам голова Івано-Франківської облради Олександр Сич. – Ми підписали меморандум про співпрацю. Сьогодні спільно посадили символічну алею Соборності. І додав:

- Наші області на перший погляд різні, але насправді мають ті ж проблеми. Тож солідарність та дружба між нашими областями дасть змогу спільно напрацювати вирішення тих чи інших проблем на різних рівнях.

Михайло Рівіс наголосив, що часто йдеться про співпрацю з сусідніми державами, але мало - про співпрацю між областями. А ця співпраця не менш важлива, адже дає можливість спільно напрацювати багато питань.

{g}

Прес-служба Закарпатської облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp