Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чоловік з Чернігівщини ще раз спробував незаконно перетнути кордон

21 жовтня 2016 р., 15:45

Але прикордонники його затримали

Учора прикордонники Чопського загону вдруге затримали жителя Чернігівщини, який намагався незаконно перетнути державний кордон та на цей раз пішки дістатися до сусідньої Польщі.

Так, місцевий житель села Лубня, що у Великоберезнянському районі, повідомив дільничного інспектора прикордонної служби відділу «Верховина Бистра» про рух однієї невідомої особи в бік державного кордону. Прикордонники отримавши інформацію відразу розпочали пошукові заходи. Відтак, на відстані 800м від лінії кордону, правоохоронці затримали одну невідомого особу. При собі у порушника документів не було, однак чоловік пояснив, що він громадянин Російської Федерації. Пізніше, в ході проведення перевірочних заходів, було встановлено, що затриманим є громадянин України, 1983 року народження, житель Чернігівщини. Крім того, даний чоловік уже був затриманий правоохоронцями 16 жовтня, на ділянці відповідальності відділу «Чоп», при спробі незаконного перетину кордону у пошуках кращого життя.

Наразі на чоловіка складені відповідні процесуальні документи. Його подальшу долю вирішуватиме суд.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp