Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Взяли під варту чоловіка, якого підозрюють у вбивстві

21 жовтня 2016 р., 16:25

Яке днями сталося у Мукачеві

За наполяганням прокуратури, ухвалою суду Мукачівського міськрайонного суду мешканця м.Мукачева, який підозрюється у вчиненні умисного вбивства (ч.1 ст. 115 КК України) взято під варту. 

У судовому засіданні, прокурор по справі просив суд застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, оскільки останній раніше вже скоював тяжкі злочини за що притягався до кримінальної відповідальності та вчинив особливо тяжкий злочин, санкцією статті якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років. 

У Мукачівській місцевій прокуратурі нагадаують, що йдеться про трагічний випадок, що стався 18 жовтня ввечері, в м. Мукачево. На кухні, під час сварки, 44-річний мешканець м.Мукачево, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, на грунті особистих неприязних відносин з потерпілим, наніс йому декілька ударів кухонним ножем в область грудної клітки та шиї. У результаті отриманих травм, які виявилися несумісними з життям, чоловік помер.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp