Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Малюки краю демонстрували любов до річки

5 червня 2014 р., 09:17

За найкраще втілення нагородили переможців.

На святковій лінійці директор НПП «Синевир» Микола Дербак привітав учнів та випускників Колочавської ЗОШ №1. Він також в урочистій обстановці вручив грамоти і подарунки переможцям та учасникам екологічного конкурсу дитячого малюнка. У Синевирській ЗОШ переможців нагородив начальник відділу екологічної освіти Юрій Бабічин.

Національний природний парк «Синевир» у вересні 2013 року оголосив конкурс дитячого малюнка «Я люблю свою річку». Участь у конкурсі могли взяти учні всіх шкіл, які розташовані у межах НПП «Синевир». Мета конкурсу - привернути увагу молоді до проблем забруднення водойм твердими побутовими відходами, сприяти формуванню активної свідомої позиції школярів щодо охорони довкілля, виховання високої екологічної культури в учнів.

Оцінювало конкурсні роботи фахове журі за такими критеріями: актуальність теми, екологічна спрямованість роботи, оригінальність та оформлення, ступінь самостійності автора у виконанні роботи тощо. Судячи з художніх робіт, можна сказати, що учні добре розуміють екологічні проблеми сучасності і всі роботи заслуговують високої похвали.

За підсумками конкурсу, були нагороджені учні Колочавської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 та Синевирської ЗОШ І-ІІІ ст.

Не залишилися без святкових пакетів і учасники акції – всі вони отримали подяку за участь у конкурсі та цінні подарунки.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp