Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Краденим речам злодій тішився не довго

22 жовтня 2016 р., 11:00

Його спіймали

А  речі повернули власниці.

21 жовтня поліцейські затримали злодія, який 3 дні тому обікрав квартиру 21-річної ужгородки. Викрадені ноутбук, фотоапарат, коштовності та дитячі іграшки повернуто власниці. 19 жовтня по допомогу правоохоронців звернулася мешканка Ужгорода. 21-річна жінка розповіла, що в її квартиру (по вулиці Артемівській) проник злодій та викрав техніку, срібні прикраси і навіть дитячі іграшки. Ужгородські оперативники спільно з працівниками обласної кримінальної поліції швидко відшукали злочинця. 

Як з’ясувалося, в квартиру, розташовану на шостому поверсі багатоповерхівки, проник 32-річний місцевий мешканець. Із чужого житла чоловік виніс фотоапарат, ноутбук, мобільний телефон, а також срібні коштовні прикраси. Задля більшої грошової виручки за вкрадене, забрав навіть кілька іграшок. Викрадене майно правоохоронці вилучили та повернули власниці. Обставини справи з’ясовуються. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp