Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді проведуть унікальний захід

22 жовтня 2016 р., 11:48

У "Совиному гнізді"

У листопаді.

3- 4 листопада 2016 року в Ужгороді у «Совиному гнізді» проходитиме 4-а Українська академія інтегрованого розвитку міст на тему: «Інтегрований розвиток міст України – Культура та культурна спадщина як мотор розвитку міста»

Під час дводенної конференції ключовою темою буде вплив культурних проектів в поєднанні зі збереженням культурної (архітектурної) спадщини на процеси розвитку міста. Під час вступних презентацій будуть обговорені передумови, можливості та роль сфери культури як поштовху для розвитку інших галузей життя міста, а також збереження та оновлення історичних міст в контексті інтегрованого розвитку міст на прикладі міст з Румунії, Німеччини та України.

Як і завжди, другий день присвячений практичній роботі. В робочих групах після ознайомчої екскурсії пішохідною історичною зоною Ужгорода буде проведений аналіз щодо викликів та потреб, потенціалу та можливостей у розвитку пішохідної зони, обговорені способи залучення громадськості до процесів формування напрямків розвитку цієї території, а також напрацьовані напрямки розвитку пішохідної зони.

Паралельно відбуватиметься робота в групі з представників органів охорони культурної спадщини міст України щодо розроблення пропозицій до Закону України «Про охорону культурної спадщини».

Важливим аспектом роботи Академії є використання напрацьованих результатів у подальшій діяльності, а також обмін досвідом та посилення співпраці між містами України на робочому рівні, а також обговорення подальших перспектив з представниками державних органів влади.

Для участі в Академії слід зареєструватися до 24 жовтня. Ось реєстраційна форма: https://goo.gl/forms/drnqpTo6vQx39Ntf2 .


Деталі щодо місця проведення та програму ви отримаєте після підтвердження реєстрації.

Оксана Олійник,

координатор проекту GIZ

Електронна адреса: oksana.oliynyk@giz.de

Тел.: 032 – 275 13 08, 067 988 15 42

Координатор проекту від Ужгородської міської ради Травіна Ольга, начальник управління економіки та підприємництва Електронна адреса uzhgorod.invest@ukr.net Тел.:0312- 616390

Нагадаємо, захід проводить Ужгородська міська рада та Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp