Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На кордоні затримали авто з контрабандними сигаретами (Фото)

23 жовтня 2016 р., 10:05

Товар намагалися вивезти у Словаччину

Учора в пункті пропуску «Ужгород» прикордонники Чопського загону спільно з працівниками митниці запобігли незаконному перевезенню контрафактних тютюнових виробів до Словаччини.

Так, в пункт пропуску на прикордонно-митний контроль прибув мікроавтобус «Мерседес» під керуванням 45 – річного громадянина України. Враховуючи ряд чинників, прикордонники спільно з працівниками митниці вирішили ретельніше оглянути автомобіль.

У результаті спільної поглибленої перевірки правоохоронці виявили тютюнові вироби, різник марок, у загальній кількості 907 пачок. Сигарети були приховані з правого та лівого боку під декоративною обшивкою грузового відсіку та під обшивкою стелі салону транспортного засобу.

Наразі сигарети вилучено встановленим порядком та оцінено на суму понад 15 тис. гривень. Така ж доля спіткала і транспортний засіб «Мерседес», 2004 року випуску, який оцінили на сумупонад 60 тис. гривень.



Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp