Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові планують очистити Верке за рахунок грантів

24 жовтня 2016 р., 08:42

Про це говорили у місті

Відбулася зустріч з торговим аташе з питань зовнішньої економіки консульства Угорщини у м. Берегове Золтаном Сокачем та Габорем Кінчем, регіональним керівником угорського національного торгового дому м. Берегова.

«Обговорювали спільні заходи на наступний бюджетний рік щодо очистки Верке. Нагадую, що міська рада ще у2013 р. замовила та отримала відповідний проект кошторисною вартістю близько10 млн грн. Однак тоді через нестабільну роботу казначейської служби та загалом несприятливу соціально-економічну ситуацію в країні реалізувати його не вдавалося. Маємо намір виконати очистку Верке за рахунок грантів з дольовою участю міської ради (5-10%), аби спрямувати кошти платників податків на інші важливі проекти, а решту дляочистки — отримати від допомоги ЄС чи Угорщини. Відтак, Золтан Сокач запевнив, що організує робочу зустріч з цього питання з Іштваном Грежею, Міністерським комісаром з питань управління транскордонними інвестиціями Угорщини, у найближчі дватижні», — про це повідомляється на сторінці міського голови Золтана Бабяка у Фейсбуці.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp