Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Виноградівщині ледь не згорів житловий будинок

24 жовтня 2016 р., 12:11

Розпочалася пожежа у сараї

24 жовтня о 01:17 до виноградівських рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у надвірній споруді (сараї), що на вулиці Миру в селі Карачин. Сповістив про це за номером 101 власник відповідного дворогосподарства.

Для ліквідації на місце було направлено чергове відділення 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів та вогнеборців місцевої пожежної команди смт Вилок.

На момент прибуття рятувальників, вогнем була охоплена значна частина надвірної споруди, а масштаби пожежі невпинно збільшувались, адже всередині зберігалось сіно та інші господарчі речі. До того ж існувала ймовірність перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок.

Усі зусилля пожежних-рятувальників були кинуті на те, аби загасити пожежу у надвірній споруді та врятувати житловий будинок власників від вогню. О 01:50 вогнеборці локалізували пожежу, а о 04:15 повністю ліквідували її.

Завдяки злагодженим діям рятувальників житловий будинок, сільськогосподарських тварин та мотоцикл з коляскою було врятовано.

Пожежею знищено перекриття на площі 50 кв.м, тона сіна, 5 поросят. Також частково пошкоджено 15 кв.м перекриття, та частину господарчого майна, що знаходились в сараї.

Причина пожежі встановлюється, але ймовірніше за все загорання виникло через коротке замкнення електромережі.

Збитки встановлюються.

Травмованих і загиблих на пожежі не було.

У ДСНС України у Закарпатській області



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp