Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Напад на охоронця зловмиснику з рук не зійшов (ФОТО)

25 жовтня 2016 р., 14:23

Його спіймали

Тепер треба відповідати.

24 жовтня вночі в м.Ужгород невідомий напав на охоронця місцевого ботанічного саду. Грабіжник прив’язав потерпілого до ліжка й забрав від нього гроші, мобільний телефон та одяг. Працівники поліції затримали нападника за гарячими слідами 24 жовтня близько другої години ночі в поліцію надійшло повідомлення про грабіж в ботанічному саду в м.Ужгород. На місце події прибула слідчо-оперативна група відділу поліції. На місці події було встановлено, що близько пів на першу години ночі на територію ботанічного саду проник невідомий. Він зайшов у кімнату для охорони та накинувся на 66-річного охоронця саду.

 Грабіжник наніс декілька ударів потерпілому і мотузкою прив’язав його руки до ліжка. Після чого забрав його речі – одяг, мобільний телефон та гроші в сумі 70 гривень. Після того, як нападник зник з викраденими речами, потерпілому вдалося звільнити руки й зателефонувати своїй дружині. Жінка одразу ж повідомила в поліцію на тел.102. Працівники кримінальної поліції Ужгорода спільно з працівниками приватної охорони «Сенк» затримали зухвалого грабіжника – 33-річного мешканця Іршавського району, який на момент затримання перебував в стані сильного алкогольного сп’яніння. По даному факту слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Проводиться досудове розслідування. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp