Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Екс-міністр економіки очолив раду НБУ

25 жовтня 2016 р., 16:43

Рішення було прийняте на першому засіданні органу регулятора.

Головою ради Національного банку України (НБУ) обраний колишній міністр економіки Богдан Данилишин (був міністром у 2007-2010 роках в уряді Юлії Тимошенко). Відповідне рішення було прийняте на першому засіданні органу у вівторок, 25 жовтня, повідомляє прес-служба регулятора.

Заступником голови ради НБУ обраний Тимофій Милованов.За словами Данилишина, робота ради буде направлена ​​на макрофінансову стабільність і забезпечення соціально-економічного розвитку України.Нагадаємо, президент України Петро Порошенко указом від 24 жовтня призначив членами ради НБУ Данилишина на сім років і ректора Київського інституту банківської справи доктора економічних наук Василя Фурмана на шість років.Зазначимо, Верховна Рада 7 липня 2016 року сформувала свою квоту в складі чотирьох з дев'яти членів ради НБУ:- завідувач кафедри економічної теорії Тернопільського національного економічного університету Віктор Козюк - на сім років;- екс-директор гендепартамента грошово-кредитної політики НБУ Олена Щербакова - на шість років;- член редакційної ради сайту VoxUkraine Тимофій Милованов - на п'ять років;- екс-заступник голови НБУ Віра Ричаківська - на чотири роки.Засідання ради НБУ вважаються правомочними за наявності не менше шести її членів.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp