Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Міжгірщині встановлять камери спостереження

26 жовтня 2016 р., 18:05

Відбулася робоча зустріч сільських голів з правоохоронними органами

Начальник Міжгірського відділення поліції та начальник сектору превенції закликали сільських голів до активнішої співпраці з правоохоронними органами та запропонували шляхи покращення такої співпраці.

Днями в Міжгір’ї відбулася зустріч працівників поліції з головами сільських рад району. Представниками від поліції виступили т.в.о начальникаМіжгірського відділення поліції Віталій Жаба та начальник сектору превенції Василь Печкан.

Начальник районної поліції розпочав розмову з інформації про роботу місцевих правоохоронців. Зокрема, акцентував увагу на діяльності груп швидкого реагування, створення яких дало можливість оперативно прибувати на виклики громадян у всі куточки району.

Також, начальник районної поліції звернув увагу на те, що роботу поліцейських у напрямку розкриття злочинів та профілактики їх вчинення, суттєво може покращити встановлення камер відеоспостереження у населених пунктах.

Селищний голова Міжгір’я Віталій Цімбота запевнив, що в самому Міжгір’ї вже найближчим часом буде встановлено декілька камер, доступ до яких обов’язково матиме й поліція. Цю ідею також підтримали голови сілПилипець і Торунь.

Про роботу дільничних офіцерів присутнім розповів начальник сектору превенції Василь Пекан. Він закликав голів сільських рад до тіснішої співпраці з ними.

Поліцейські нагадали керівникам сіл і про місячник добровільної здачі зброї, який триває в області з початку жовтня та продовжиться до кінця місяця.

Аналогічну виїзну зустріч керівник поліції Міжгірщини Віталій Жаба проведе днями в селищі Колочава.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp