Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Столиця виділить 200 мільйонів на Євробачення-2017

27 жовтня 2016 р., 15:04

З них вже 50 мільйонів будуть спрямовані в цьому році.

Київська влада виділить 200 мільйонів гривень на проведення пісенного конкурсу "Євробачення-2017". З цієї суми вже 50 мільйонів столиця має намір скерувати в цьому році, іншу частину - в наступному, передає Укрінформ.

Про це заявив в ході брифінгу в Київраді голова постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Андрій Странніков.

"50 млн грн планується в цьому коригуванні бюджету направити на Євробачення. Тобто, наші зобов'язання перед урядом і міжнародними партнерами - це гарантія з міського бюджету в сумі орієнтовно 200 млн грн. З них 50 млн планується в цьому році і 150 млн в наступному" , - зазначив Странніков.

Також директор департаменту транспортної інфраструктури Сергій Майзель повідомив, що спеціально до Євробачення-2017 планується запуск річкового трамвая, який курсуватиме від станції міського річкового порту на лівий берег.

"У результаті наради були визначені основні інфраструктурні проекти до Євробачення... Планується створити транспортне сполучення від річпорту до Лівобережної шляхом запуску річкового трамвая", - сказав він в коментарі Українським новинам.

Що стосується інших ініціатив, то також планується продовження часу роботи всіх видів міського транспорту. А крім того, столична влада має намір модернізувати освітлення на вулицях міста і мостах.

Раніше повідомлялося, що Кабмін скасував обмеження на витрати при підготовці до міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp