Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В АТО назвали обстріл Макіївки провокацією бойовиків

28 жовтня 2016 р., 15:40

Прес-центр українського штабу АТО вважає, що обстріл житлових кварталів підконтрольної сепаратистам Макіївки в четвер увечері є результатом "кривавої провокації окупантів на донецькому напрямку".

Про це йдеться в повідомленні на сторінці прес-центру в Facebook.

У повідомленні стверджується, що в четвер ввечері бойовики почали "масові обстріли з важкого озброєння позицій сил АТО між Авдіївкою та Ясинуватою".

"З метою приховування своїх агресивних дій, окупанти здійснили черговий воєнний злочин, також обстрілявши з артилерійського озброєння житлові квартали підконтрольного їм міста Макіївка. Стрільба велася з ворожих позицій, обладнаних в районі селища Мінеральне, Яковлівка та міста Ясинувата", – сказано в повідомленні.

"Ця варварська акція окупантів мала на меті дискредитувати Збройні Сили України в очах міжнародної спільноти та місцевого населення, приховати порушення Мінських домовленостей з боку ворога та залякати мирних мешканців на окупованих територіях", – додали в прес-центрі.

Там також запевнили, що Збройні сили України дотримуються Мінських домовленостей і жодного разу не використовували зброю проти мирного населення.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp