Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Потяг "Київ-Харків" модернізували

5 червня 2014 р., 20:20

Вже завтра новий потяг вирушить в дорогу.

Перший потяг із Києва відправиться 6 червня.Фахівці компанії Hyundai Rotem спільно зі своїми колегами з української залізничної швидкісної компанії завершили роботи з модернізації шостого швидкісного електропоїзда. Модернізований під поїзд № 724/723 Київ - Харків рушить у рейс із Харкова і Києва 6 і 9 червня, повідомляє прес-служба Державної адміністрації залізничного транспорту.

З Києва поїзд відправлятиметься о 13.36 і прибуватиме до Харкова о 18.11. У зворотному напрямку поїзд відправлятиметься о 13.16 і прибуватиме в столицю України о 17.53. Для зручності жителів лівого берега Києва поїзд на шляху прямування буде робити зупинки на станції Дарниця, крім цього, він зупинятиметься на станціях Миргород і Полтава-Київська.

Графік модернізації швидкісних міжрегіональних двосистемних електропоїздів Hyundai Rotem виконується в повному обсязі. Зараз триває модернізація ще чотирьох електропоїздів, і до кінця липня 2014 року всі десять одиниць рухомого складу будуть введені в експлуатацію.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp