Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сміттєві договори на Берегівщині мають не всі

5 червня 2014 р., 22:00

Такі висновки зробили на нараді.

5 червня2014 року голова районної державної адміністрації Іштван Петрушка провів нараду, щодо стану укладання договорів на вивезення твердих побутових відходів з ТОВ «Берег-Вертікал» у селах Запсонь та Косино.

На нарду були запрошені директор ТОВ «Берег-Вертікал» Янош Орос, голови сільських рад села Запсонь та Косино, Головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Євген Дуридівка.

Янош Орос ознайомив присутніх з станом укладання договорів в даних населених пунктах району, він відмітив що на сьогоднішній день тільки 50% уклало відповідні договори.

Підсумовуючи нараду, голова районної державної адміністрації Іштван Петрушка рекомендував сільським головам провести роз’яснювальну роботу серед населення укладання відповідних договорів, адже це дозволить покращити санітарну ситуацію в населених пунктах.

Берегівська РДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp