Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові з’явилися барикади

31 жовтня 2016 р., 08:20

Люди протестують

Про це пише мер міста у "Фейсбуці"

Як відомо, голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль підписав розпорядження №444 від 19.09.2016 р. «Про введення тимчасового обмеження проїзду вантажних транспортних засобів загальною вагою понад 8 тон через канал Верке у м. Берегово». Тож, з 1 жовтня обмежено проїзд вантажівок із вагою понад 8 т через арочний кам’яний міст у Берегові. Контроль за виконанням запровадженого обмеження покладено на Службу автомобільних доріг та управління превентивної діяльності головного управління Національної поліції в Закарпатської області. Натомість перевізникам було запропоновано об’їзд через Виноградівщину та Іршавщину, а не через інші мости Берегова.

Відповідна схема була затверджена та передана організаціям, що контролюють маршрути проїзду важковагових фур. Також на дорогах були розміщені відповідні попереджувальні знаки та полотна з інформацією про обмеження проїзду. А до кінця наступного тижня буде повністю завершено монтаж обмежувачів за висотою по обидва боки мосту. Я повністю підтримую громадських активістів, які хочуть допомогти з реалізацією обмеження руху вантажівок, що руйнують інфраструктуру Берегова та створюють дискомфорт для його мешканців. Перевізники мають зрозуміти, що берегівчани не стоятимуть осторонь проблеми руйнування нашого міста під колесами важковагових автомобілів. Відповідно поліція Берегівщини повинна забезпечити правопорядок під час таких мирних акцій, не нашкодивши інтересам міста.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp