Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті знову зупинили контрабанду (ФОТО)

31 жовтня 2016 р., 11:30

Сигаретну

Цими вихидними.

Минулими вихідними прикордонники Чопського загону спільно з працівниками митниці у двох випадках виявили дві спроби незаконного перевезення контрабандних тютюнових виробів до країн Євросоюзу.

Так, 29 жовтня, громадянин України, який слідував легковим автомобілем «Renault» до Угорщини через пункт пропуску «Тиса», у бажанні заробити проявив винахідливість. Проте, під час спільного поглибленого огляду автомобіля, правоохоронці виявили 115 пачок сигарет різних марок. Тютюнові вироби українець заховав у декоративній обшивці лівої та правої бокової стінки багажного відсіку свого автомобіля.

Крім того, вчора, через пункт пропуску «Ужгород» до Словаччини прямував легковий автомобіль «CITROEN» під керуванням ще одного громадянина України. Однак в ході поглибленого огляду, в запасному колесі, яке знаходилось під днищем багажника, прикордонники виявили тютюнові вироби марки «Прима» українського виробництва, у загальній кількості 180 пачок.

Тютюнові вироби у двох випадках вилучено встановленим порядком та оцінено на суму понад 4 тис. гривень. Разом з тим, вилучено і автомобіль «Renault» та запасне колесо, сума оцінки яких склала понад 55 тис. гривень.



Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp