Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Завтра на Собранецькій в Ужгороді «Закарпатгаз» проводитиме роботи

31 жовтня 2016 р., 17:35

Проведе роботи з приєднання до газопроводу

1 листопада ПАТ «Закарпатгаз» проведе роботи з приєднання газових мереж до газопроводу середнього тиску по вулиці Собранецькій в обласному центрі.

Як ми вже повідомляли раніше, на згаданій вулиці фахівцями підприємства проводився капітальний ремонт ділянки газопроводу середнього тиску.

За словами головного інженеру служби експлуатації газопроводів Ужгородського відділення ПАТ «Закарпатгаз» Богдана Библика, з 10.00 за к.ч до 16.00 за к.ч. по вулиці Собранецькій будуть проводитися роботи з приєднання до газопроводу, пов’язані з припиненням газопостачання 108 побутовим споживачам та на 18 об’єктах комунально-побутового господарства.

Мешканці прилеглих вулиць, установи та підприємства завчасно повідомлені. З метою уникнення аварійних ситуацій споживачам природного газу необхідно перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами.

ПАТ «Закарпатгаз» просить клієнтів поставитися до тимчасових незручностей з порозумінням та сприяти фахівцям під час відновлення газопостачання шляхом створення умов доступу до газових приладів та мереж у домоволодіннях. Прес-центр ПАТ "Закарпатгаз"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp