Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Хустщині зростають надходження єдиного податку

3 листопада 2016 р., 09:39

З початку року

2016.

З початку 2016 року платники м. Хуст та Хустського району, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, сплатили до бюджету 17,9 млн грн єдиного податку. Порівняно з відповідним періодом минулого року сплата податку зросла на 6 млн грн, тобто на 50 відсотків.

У жовтні фізичні особи-підприємці сплатили до бюджету 1,7 млн грн податку. Юридичні особи, які використовують спрощену систему, сплатили 311 тис грн. Порівняно з відповідним періодом минулого року надходження зросли на 569 тис грн, тобто на 41 відсоток.

Хустська ОДПІ звертає увагу, що ДФС у підкатегорії 107.08 системи «ЗІР» повідомила, що для отримання фізособою-єдинником довідки про доходи за інший, ніж квартальний (річний) податковий (звітний) період, нею подається декларація з позначкою «Довідково», і в полі «місяць» поля 02 декларації зазначається номер календарного місяця, за який подається декларація з позначкою «Довідково». Водночас охочим отримати довідку про доходи за інший, ніж квартальний (річний) податковий (звітний) період, Податковим кодексом України не визначено строку подання декларації з типом «Довідково».




За матеріалами Хустської ОДПІ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp