Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Полісмени розповіли школярам про насильство (ФОТО)

3 листопада 2016 р., 18:02

На одній з зустрічей

Зі школярами.

Співробітники Рахівського відділення поліції провели три зустрічі з громадою, з яких дві – у школах та одну – з колективом сільської ради З учнями шкіл у селах Лазещина та Косівська Поляна зустрілися дільничні офіцери Рахівського відділення поліції Ярослав Микуляк та Павло Вінтоняк. У Лазещенській загальноосвітній школі до виховної бесіди з поліцією долучилися громадські активісти. Дітям розповіли про небезпеку порушень правил дорожнього руху, проблему вживання наркотичних та психотропних речовин. В Косівській Поляні з учнями розмовляли про насильство. Дільничний офіцер Павло Вінтоняк пояснив дітям, що якщо їх б’ють батьки чи ображають старшокласники, то необхідно звертатися до педагогів та в поліцію. 

Правоохоронець наголосив, що честь та гідність людини охороняється найголовнішим документом України – Конституцією. В селі Луг дільничний офіцер Павло Маркович зустрівся з колективом сільської ради, де було обговорено питання дотримання правил благоустрою та поваги до приватної власності сусідів. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp