Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття: "Купити" прикордонників порушники не змогли (ФОТО)

5 листопада 2016 р., 20:00

Гроші таки вирішують не все...

За те, що діяли проти закону мають відповісти.

Сьогодні в пункті пропуску «Тиса» Чопського загону було зафіксовано чергові спроби дачі хабара прикордонному наряду.
Так, у першому випадку, прямуючи на виїдз з України, 30 – річний громадянин Марокко вирішив змінити напрямок смуги руху. Відтак, аби уникнути відповідальності за порушення прикордонного режиму, чоловік намагався дати прикордоннику хабар у розмірі 200 гривень.

Хабар у розмірі 500 гривень намагався дати прикордоннику громадянин Угорщини, який також порушив прикордонний режим та не зупинив свій транспортний засіб на знак «Стоп».

Правоохоронці від неправомірної вигоди відмовились та за ознаками злочину, передбаченого ч.1 статтею 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі», повідомили співробітників поліції.

Керівництво Чопського прикордонного загону черговий раз звертається до усіх учасників міжнародного руху не порушувати чинного законодавства України та нЧоловік пее намагатися втягнути у протиправну діяльність співробітників Державної прикордонної служби, пропонуючи хабарі за прийняття неправомірних рішень.



Прес-служба Чопського прикордонного режиму

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp