Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Водолазів з контрабандою затримали на Закарпатті

6 листопада 2016 р., 17:00

Порушники мали з собою 8 пакунків тютюнових виробів

Державна прикордонна служба України у тісній співпраці із правоохоронними органами країн ЄС, що межують з нашою державою, продовжує вживати оперативні заходи з метою протидії протиправній діяльності на держкордоні.



Так, сьогодні опівночі в результаті взаємодії українських прикордонників з правоохоронцями Румунії на Закарпатті було не допущено незаконне переправлення через кордон партії тютюнових виробів.

Прикордонниками відділу «Ділове», Мукачівського загону під час моніторингу берегової відмілини р. Тиса було затримано двох осіб у гідрокостюмах. Документів при собі «водолази» не мали, проте повідомили, що є громадянами України. Про виявлення порушників українські прикордонники негайно повідомили румунських колег, які навпроти місця затримання громадян, знайшли 8 пакунків тютюнових виробів.

Затриманих осіб було доставлено до підрозділу для складання документів про адміністративне правопорушення. Оцінку діям правопорушників надасть суд.


Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp