Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Українець використав газовий балон для незаконного переміщення цигарок

6 листопада 2016 р., 18:13

425 пачок цигарок «ROTHMANS»

Працівники Закарпатської митниці ДФС спільно з прикордонниками припинили спробу незаконного вивезення із України тютюнових виробів.



Так, сьогодні, 6 листопада 2016 року, на митний пост «Вилок» Закарпатської митниці ДФС заїхав автомобіль «Nissan» з угорською реєстрацією, керував транспортним засобом наш співвітчизник.

Формою проходження митного контролю громадянин обрав «зелений коридор». При усному опитуванні заперечив наявність будь-яких товарів, в тому числі тих, що підлягають декларуванню, а також повідомив, що жодних прихованих від митного контролю товарів не переміщує.

На підставі наявності ознак облаштування транспортного засобу спеціально виготовленими сховищами, працівники митниці прийняли рішення про проведення поглибленого митного огляду автомобіля. В ході здійснення якого, в газовому балоні виявлено приховані від митного контролю 425 пачок цигарок «ROTHMANS», вітчизняного виробництва, з акцизними марками України.

Таким чином, громадянин вчинив дії спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням спеціально виготовлених сховищ. Ці дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених ч. 1 статті 483 Митного кодексу України.

Наразі складено протокол про порушення митних правил, автомобіль та цигарки вилучено.


{g} ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp