Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська міліція звітує: цього року прикрила 59 гральних закладів

6 червня 2014 р., 18:16

Ділків тіньового грального бізнесу притягують до передбаченої законом відповідальності.

Закарпатські правоохоронці нарощують боротьбу із забороненим в Україні гральним бізнесом. Як повідомив начальник УДСБЕЗ УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Іван Пеняк, з початку року припинено діяльність 59 гральних закладів, зокрема 51 букмекерських контор, 6 залів гральних автоматів, двох інтерактивних клубів.

У провадженні слідчих підрозділів області перебуває 28 кримінальних проваджень, які стосуються незаконного грального бізнесу. Повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення 7 особам. Одного підозрюваного взято під домашній арешт. Накладено арешт на майно підозрюваних на суму близько 1,4 млн. грн. Два кримінальні провадження вже направлено до суду з обвинувальними актами.

З незаконного обігу вилучено 21 гральних апаратів, 352 системні блоки, 248 моніторів, 26 принтерів, 22 касові апарати та іншу техніку, а також грошові кошти, здобуті злочинним шляхом, у сумі 40 тисяч гривень.

- Діяльність грального бізнесу – поза Законом, це моя принципова позиція,-наголосив очільник закарпатської міліції Сергій Шаранич.- Я вкотре звертаюся до закарпатців із проханням повідомляти в міліцію про відомі вам факти функціонування незаконного грального бізнесу. Запевняю, що будь-яка інформація буде перевірятись і вживатимуться адекватні заходи. Незаконний гральний бізнес завдає величезних збитків, розпадаються родини, люди позбуваються свого майна. Тож ми повинні раз і назавжди покласти край цим оборудкам.

Якщо у вас є інформація стосовно функціонування підпільних ігротек - звертайтесь напряму в УДСБЕЗ УМВС за тел.099-662-99-26.
СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp