Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Китай хоче інвестувати в українські індустріальні парки.

7 листопада 2016 р., 16:42

Китайська сторона вже надала Україні відповідний план співпраці.

Китай зацікавлений у розміщенні свого виробництва на базі українських індустріальних парків, передає Інтерфакс-Україна з посиланням на віце-президента Китайської міжнародної торгової палати Люя Цзяньчжуна."Ми бачимо, що інвестиційний клімат в Україні покращується, поліпшуються відносини між Україною і Китаєм. Ми сподіваємося, що матимемо можливість брати участь в індустріальних парках, також залучати китайські інвестиції через Китайську торговельну палату," - розповів Цзяньчжун під час форуму Український шовковий шлях у Києві.Він зазначив, що вже надав українській стороні відповідний план співпраці."

Ми надали наші коментарі і наш план співпраці щодо індустріальних парків українській стороні. Українська сторона нині у процесі їх вивчення. Чекаємо відповіді", - сказав Цзяньчжун.При цьому він не уточнив, які саме пропозиції були надані українській стороні, проте підкреслив, що китайський бізнес має "дуже великий інтерес" до українських індустріальних парках.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp