Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівців культурно дивували (ФОТО)

6 червня 2014 р., 20:50

Фільмом під відкритим небом

 

 Цікава та неординарна подія відбулася учора, 5 червня 2014 року, у нашому місті. Група ентузіастів очолювана Денисом Соболем, вирішила по-своєму залучити мукачівців до культурно-мистецького життя, запросивши їх на безкоштовний перегляд кінематографічної стрічки просто неба, у вечірній час, на березі річки Латориці.

“Кіно під відкритим небом, показують в багатьох країнах світу. Тепер і в Мукачеві є можливість долучитися до гарної традиції ! Кіно “ПРОСТО.НЕБА” дає можливість провести вечір на свіжому повітрі, в колі однодумців, це можливість знайомства з новими людьми...”, - читаємо ми на листівках- запрошеннях, які люб'язно роздавали перехожим організатори заходу, який, безперечно, уже привернув увагу наших городян.

Окремого слова заслуговує і сама стрічка, якою започаткувалися “кінематографічні четверги”, бо власне в ці дні, щотижня, ми матимемо змогу долучатися до кращих зразків кінематографічного та анімаційного мистецтва. Тож, фільм Майкла Кейтона-Джонса “Відстрілюючи псів” повернув нас до жахливих сторінок війни в Руанді, коли безжально громадяни однієї країни винищували один одного, не жаліючи ні жінок, ні дітей при фактичному відстороненні від функцій захисту людей з боку “блакитних шоломів” ООН. Та переглядаючи стрічку про події, які відбувалися за багато тисяч кілометрів від нас, ми з острахом починали порівнювати їх з тим, що відбувається при підтримці путінської Росії у східних регіонах нашої країни. Це викликає не тільки страх за свою країну та її людей, але й спонукає до дій, які спрямовані на становлення миру та злагоди у всіх регіонах нашої держави.

Захід, який запропонувала нам, мукачівцям, група ентузіастів заслуговує на всебічну підтримку та вдячність і дуже радує, що є серед нас люди, які готові запропонувати нам не тільки гарний відпочинок та можливість безкоштовного перегляду кінофільмів, але й поринути у світ живого людського спілкування.

Відділ з питань внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp