Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

П’яний ужгородець на авто в’їхав у автобус (Фото)

8 листопада 2016 р., 16:05

Отримав за порушення від патрульних 3 протокола

Вчора близько 22:00 ужгородські патрульні зупинили Daewoo Sens. Кількома хвилинами раніше водій автівки вчинив ДТП з маршрутним автобусом на вулиці Капушанській та зник. Одразу після отримання повідомлення про аварію, патрульні помітили автівку порушника та зупинили її недалеко від місця пригоди.

Автомобіль мав видимі механічні ушкодження. Сам водій перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Його нетверезий стан підтвердив і огляд лікаря в обласному наркодиспансері.

Як з’ясували полісмени, чоловік раніше вже притягався до адміністративної відповідальності за керування в нетверезому стані і рішенням суду був позбавлений права керування.

Патрульні склали на порушника 3 адміністративні протоколи.

{g}

Нагадуємо, за повторне керування транспортним засобом в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння передбачений штраф у розмірі 20400 гривень та позбавлення права керування на 3 роки. За третю спробу керування напідпитку – 40800 гривень та позбавлення права керування на строк 10 років.


Вживай відповідально. Нетверезим водіям не місце на дорозі!




 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp