Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Україну накриють снігопади й хуртовини

10 листопада 2016 р., 16:43

На заході і півночі країни за день випаде 25 см снігу.

У неділю Україну накриє циклон з Італії, що обернеться великими снігопадами і хуртовинами в Київській, Житомирській, Чернігівській, Сумській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Івано-Франківській і Чернівецькій областях.

"Хто забув, як має виглядати зима - генеральна репетиція відбудеться в неділю... Робимо ревізію лопат, шуб, голови, судин, присідаємо, нагинаємося-розгинаємося, прикриваємо все, що треба прикрити від снігу, і уважно стежимо за уточненням прогнозу погоди", - на своїй сторінці у Fаcebook повідомила головний синоптик порталу Opogode Наталія Діденко.

У прес-службі синоптиків уточнили, що 13 листопада очікується утворення снігового покриву висотою 15-25 см. На дорогах ожеледиця.

У Черкаській, Полтавській та Кіровоградській областях - дощ з переходом в мокрий сніг, місцями сильні опади. У південних, східних і Дніпропетровській областях очікуються сильні дощі.

Гідрометцентр оголосив штормове попередження в Україні на 13 листопада.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp