Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Москаль прокоментував сьогоднішні події на кордоні

12 листопада 2016 р., 15:05

Блокування пунктів пропуску

– Ми неодноразово звертали увагу Державної фіскальної служби та Верховної ради України на проблему «пересічки» (користування громадянами України автомобілями з іноземною реєстрацією), – коментує акцію з блокування кордону голова ОДА Геннадій Москаль. – Норма в Митному кодексі, яка дозволяє нашим громадянам ввозити на територію України автомобілі з іноземною реєстрацією тільки з метою транзиту, – це повний маразм.

Якщо високопосадовці не можуть зрозуміти, що людина повертається додому, а не їде через Україну транзитом, то виникають питання щодо їх компетенції. Ми направили листи голові ДФС пану Насірову та голові Національної поліції пані Деканоідзе з проханням приїхати на Закарпаття особисто або прислати своїх заступників і пояснити «пересічникам», що вони громадяни України, а не транзитники у власній країні. Проблему «пересічки», яка актуальна не тільки для Закарпаття, необхідно вирішувати на рівні центральних органів влади, а не відсторонюватися від неї. І те, що Насіров і Деканоідзе ніяк не відреагували на наші листи, вказує або на неволодіння ними ситуацією, або на звичайне боягузтво.
українець 12.11.2016 14:19 IP: 69.230.107.46
ЦІЙ ЖИДО-ОЛІГАРХІЧНІЙ БАНДІ, ЯКа ПРИЙШЛА ДО ВЛАДИ НА КРОВІ ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ НАСРАТИ НА ПРОБЛЕМИ ПРОСТОГО ЖЕБРАКА!!! Як сказав МІХО Сакашвілі Парашенка Цинічно бреше в живі очі і дальше краде,обманює народ України із своєю шайкоЮ!!!!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp