Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська прокуратура взялася за митників

13 листопада 2016 р., 15:01

За те, що пропустили авто без розмитнення

"Рено"

Прокуратурою Закарпатської області розпочато кримінальне провадження за фактом умисного використання службовими особами Закарпатської митниці ДФС та Державної прикордонної служби свого службового становища, з метою одержання неправомірної вигоди для інших осіб (ч.2 ст. 364 КК України).

 
Йдеться про ймовірну змову посадовців митниці ДФС та прикордонної служби, які «не помітили» в салоні мікроавтобуса «Мерседес Спрінтер» електромобіль.Зокрема, як повідомив начальник слідчого відділу прокуратури Закарпатської області Іван Бітлян, 9 листопада, під час здійснення митного оформлення, прикордонного та митного контролю щодо транспортного засобу марки «Мерседес», працівники вказаних служб допустили незаконне ввезення через пункт пропуску «Лужанка», без відповідного розмитнення і сплати необхідних платежів до держбюджету, вантажу, який в ньому перевозився з Угорщини в Україну, а саме - електромобіля марки «RENAULT TWIZY».Орієнтовна вартість такого електромобыля становить щонайменше 500 тис.грн., що спричинило тяжкі наслідки державним інтересам у вигляді несплати до бюджету відповідних митних платежів.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp