Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття: Через блокування кордону відкрили кримінальне провадження

13 листопада 2016 р., 17:00

Прокуратура.

Взялася з "пересічників"

За блокування "пересічниками" доріг на кордоні зі Словаччиною та Румунією розпочато кримінальне провадження.За фактом блокування транспортних комунікацій учасниками акції "Пересічка" на кордоні зі Словаччиною та Румунією розпочато кримінальне провадження, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.


Мова йде про блокування власниками автомобілів з іноземною реєстрацією транспортних комунікацій поблизу україно-словацького та україно-румунського кордону шляхом влаштування перешкод, яке порушило нормальну роботу транспорту - карається штрафом від 50 до 150 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років", - йдеться в повідомленні на сторінці Закарпатської облпрокуратури у Facebook.Завершено огляд місця події (заблоковані КПП "Ужгород" і "Солотвино"), зафіксовані автомобілі, якими заблоковані дороги, встановлюються особи їхніх власників.Крім того, встановлюються потерпілі внаслідок блокування державного кордону та завдана ним шкода.Як повідомлялося раніше, власники автомобілів з іноземною реєстрацією в суботу, 11 листопада, почали акцію з блокування однієї з доріг перед пунктом пропуску "Рава-Руська" (Львівська область) на кордоні з Польщею.

Аналогічні акції власників авто з іноземною реєстрацією в суботу проходили в Закарпатській області на під'їздах до пунктів пропуску "Ужгород" (кордон зі Словаччиною) і "Солотвино" (кордон з Румунією). Активісти вимагають збільшити термін транзиту на ввезення автомобілів в Україну.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp