Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті затримали чотирьох нелегальних мігрантів (Фото)

14 листопада 2016 р., 10:08

З Африки

Учора ввечері на Закарпатті, в ході реалізації оперативної інформації, співробітники Держприкордонслужби у взаємодії з представниками Національної поліції затримали чотирьох незаконних мігрантів.

Про появу поблизу населеного селища Дийда Берегівського району 4-х осіб африканської зовнішності прикордонників повідомив місцевий мешканець. За декілька хвилин, групою реагування відділу «Лужанка» Мукачівського загону спільно з представниками Берегівського відділу Національної поліції , було виявлено та затримано чотирьох осіб без документів. Чоловіки віком 19, 20, 26 та 30 років блукали в пошуках кордону, маючи на меті в подальшому, потрапити до однієї з країн ЄС. Зі слів іноземців двоє з них є громадянами Сієрра -Леоне, один громадянином Гвінеї, ще один громадянином Камеруну.

В цей час іноземців, на яких були складені адміністративні протоколи, направлено до пункту тимчасового тримання Мукачівського прикордонного загону. Подальшу долю мандрівників та оцінку їх діям визначатиме суд. Наразі встановлюються всі обставини їх незаконної подорожі.











Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp