Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Шахтар переїде в інше місто?

7 червня 2014 р., 17:58

Про це розповій Гендиректор команди.

Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін розповів, чи збираються покинути команду легіонери і чи готується Шахтар до переїзду в інше місто."Шахтар в новому сезоні може перебазуватися в інше місто. Варіант є, ми його вже опрацьовуємо, але що за місто, поки не хочу говорити. Вірю, що до цього не дійде, і ми залишимося в Донецьку. Тим більше, що і база, і наш стадіон готові на сто відсотків.

Щодо міста для проведення матчів еврокубов ми ще не замислювалися. Але заздалегідь вдячні містам, які готові надати нам свої арени. Теоретично, ми можемо грати матчі ЛЧ та закордоном, але проводити матчі ЛЧ поза межами України - це буде останнє, на що піде Шахтар. Ми український клуб і грати хочемо в своїй країні.

Що стосується гравців, то вони реагують на те, що відбувається тут. Через своїх агентів вони заявляють, що бояться за свої сім'ї, і ми їх розуміємо. Чи залишаться в команді легіонери - питання поки відкрите. З іншого боку, від українських гравців ніяких нарікань немає. Всі розуміють, що ситуація складна, але всі готові і далі грати за Шахтар", - розповів Палкін.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp