Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Стартує тиждень безпеки дорожнього руху

14 листопада 2016 р., 14:28

На Закарпатті

У рамках проголошеного Генеральною асамблеєю ООН Десятиліттядій з безпеки дорожнього руху (2011-2020рр.) захід триватиме по 20 листопада. Впродовж тижня в Україні також пройдуть наукові та практичні конференції, круглі столи, профілактичні заходи та благодійні акції присвячені безпеці на дорогах.

Мета Десятиліття – забезпечити передумови для суттєвого скорочення втратна автомобільних дорогах. Завдання Тижня – консолідація сил державнихінститутів, громадських організацій, наукової спільноти та громадськості для вжиття реальних заходів, спрямованих на підвищення рівня безпекидорожнього руху.

В Україні для цього вже зроблено досить багато. Із залученням міжнароднихорганізацій були започатковані соціальні проекти, направлені на боротьбу заварійністю на дорогах. Постійно вдосконалюється законодавство у цій сфері, посилюється профілактична робота з населенням.

Однак ситуація все ще залишається складною: в середньому за добу на автодорогах України в дорожньо-транспортних пригодах гинуть 9 ociб та травмуються більше 88 учасників дорожнього руху.

Для зміни ситуації необхідні спільні зусилля органів державної влади, громадських організацій, наукового співтовариства, засобів масовоїінформації та суспільства загалом. Дотримання Правил дорожнього руху, засад безпечної поведінки та культури на дорозі, взаємодопомога – це основибезпечної та комфортної участі у дорожньому русі. І це повинен розумітикожен з нас.



Управління безпеки дорожнього руху 
ДПД Національної поліції України


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp