Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді порушили тему безпеки дорожнього руху (ФОТО)

15 листопада 2016 р., 20:03

Сьогодні

У прес-клубі.

Cьогодні в Ужгородському прес-клубі відбувся брифінг з нагоди початку Тижня безпеки дорожнього руху.
Під час зустрічі із журналістами начальник Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева Юрій Марценишин навів основні статистичні дані за результатами роботи 10 місяців поточного року.
Зокрема, як зазначив очільник патрульних, станом на перше листопада 2016 року патрульними Ужгорода та Мукачева зафіксовано 1276 ДТП, із них 242 - ДТП з потерпілими, в яких 306 осіб травмовано та 21 особа загинула.
«За 10 місяців цього року з місця ДТП зникло 320 учасників аварій, з них 145 вдалося розшукати та притягти до відповідальності», – зазначив у своїй доповіді Юрій Марценишин.
Також під час зустрічі озвучили заходи, заплановані Управлінням патрульної поліції протягом Тижня безпеки дорожнього руху. Серед них проведення профілактики з попередження ДТП та роз’яснювальної роботи стосовно дотримання учасниками дорожнього руху ПДР, проведення круглих столів з представниками автомобільних перевізників, підприємств та організацій, що здійснюють автомобільні перевезення, контрольні перевірки вулично-шляхової мережі та заходи присвячені безпеці дітей на дорозі.
Традиційно цього тижня патрульні долучаться до благодійної акції «Здай кров – врятуй життя» зі здачі крові для лікування постраждалих у ДТП.
За результатами проведеної роботи слідкуйте у на офіційній сторінці УПП у Фейсбук та ЗМІ.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp