Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Контрабандист позбувся автівки (ФОТО)

17 листопада 2016 р., 14:41

Все через сигарети

План не вдався.

 

23-річного українця, який намагався перемістити понад 400 пачок сигарет, зупинили сьогодні вночі в пункті пропуску «Тиса» прикордонники Чопського загону. Під час перевірки автомобіля «Міцубісі» прикордонники спільно з працівниками митниці вирішили ретельніше оглянути транспортний засіб.

У результаті спільної поглибленої перевірки, в конструктивній порожнині під панеллю приладів автомобіля, працівники пункту пропуску виявили контрабандні сигарети марки «Rothmans». Загальна кількість тютюнових виробів склала 425 пачок. До сховку вдалося дістатися лише після демонтажу частини панелі приладів біля керма, декоративної обшивки та металевої пластини. Виявлені сигарети разом з автівкою вилучили. Загальна сума оцінки склала понад 140 тисяч гривень.

Загалом за минулу добу прикордонники Львівського, Мостиського та Мукачівського загонів ще в 4 випадках виявили в пунктах пропуску понад 2 тисячі пачок сигарет, які водії намагались приховати в конструктивних особливостях транспортних засобів. Тютюнові вироби були знайдені за обшивкою, в подвійному днищі, в повітряних подушках та запасному колесі. Конфіскат разом з автівками передали представникам фіскальної служби.

Крім того, вчора під час перевірки державного кордону прикордонники Мукачівського загону виявили пакунок з сигаретами, який порушники мали намір переправити на угорську сторону. В ящику знаходилось понад 1,6 тисяч пачок з сигаретами марки «Lifa» Тривають заходи по встановленню осіб, причетних до правопорушення.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp