Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські спортсмени змагатимуться у Трускавці

17 листопада 2016 р., 12:25

Від сьогодні

Змагання розпочинаються сьогодні, і триватимуть 4 дні.

Чемпіонат світу проходитиме серед юнаків, кадетів, юніорів та дорослих. Тобто, згідно Положення, наймолодші учасники – молодші юнаки та дівчата 10-11 років, юнаки та дівчата 12-13 років, кадети та кадетки 14-15 років, юніори та юніорки 16-17 років та дорослі чоловіки та жінки 18 і старше років.

На чемпіонат світу з хортингу приїдуть в Трускавець команди з Грузії, Словаччини, Угорщини, Польщі, Латвії, Узбекистану, Білорусії, Росії та навіть Марокко.

Також попередні заявки надіслали команди з Іспанії, Німеччини, Чехії, Болгарії та Італії.

Національна збірна команда України з хортингу прийматиме участь у чемпіонаті світу у кількості 283 осіб. На цьому турнірі Закарпатські спортсмени також прийматимуть участь у кількості 18 чоловік всі спортсмени пройшли попередній відбір у відповідних розділах на чемпіонатах України. Голова Закарпатської обласної федерації Хортингу Ігор Капура дякує всім тренера за підготовку своїх вихованців до Чемпіонату Світу з Хортингу, а саме: Златкіну Юрію, Куцкіру Михайлу, Няговському Ігорю. Вболіваємо за нашу команду на змаганнях.

Mukachevo.net

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp