Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зловмисник поцупив велосипед у закарпатки

7 березня 2014 р., 10:06

З приходом весни зростає попит крадіїв на двоколісні транспортні засоби-велосипеди. Як свідчить статистика, велосипед набуває популярності як транспортний засіб серед місцевих мешканців.

Водночас він стає предметом крадіжки серед зловмисників у весняно-літній період. Коли велосипедисти активно використовують цей транспортний засіб, зловмисники спокійно «виходять на полювання» у світлу пору доби. 

До рук крадіїв потрапляють велосипеди, залишені без нагляду біля будинків, магазинів, на сходових клітках у під’їздах. Адже багато часу і зусиль для цього не потрібно: вкрав, сів і поїхав. 

Нещодавно до Виноградівського райвідділу міліції з заявою звернулась мешканка Виноградова, яка повідомила, що з її гаражного приміщення невідома особа викрала велосипед. 

Оперативники карного розшуку встановили, що крадіжку скоїв раніше судимий 49-літній виноградівець. Цей чоловік вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та відбував покарання у місцях позбавлення волі.Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). 

Триває досудове розслідування. З метою попередження таких правопорушень, міліція нагадує про елементарні правила безпеки: - не залишайте велосипеди без нагляду у під’їздах будинків, поблизу торгових закладів, в інших громадських місцях; -якщо виникла необхідність залишити без нагляду велосипед, попросіть тих, кому довіряєте, приглянути за ним або використовуйте надійні велосипедні замки; -коли вам пропонують придбати велосипед за низькою ціною, засумнівайтеся, чи бува він не крадений. Повідомте про це правоохоронців. У випадку крадіжки терміново телефонуйте за номером «102». 
Оксана Кобзаренко,Виноградівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp