Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді та Мукачеві на очах у всіх готуватимуть карамель

8 червня 2014 р., 14:44

Бізнес "позитивних емоцій" може розпочати радувати закарпатців вже цього року.

Цього року львівська «Майстерня карамелі» прийняла рішення стати франчайзером. Особливість компанії полягає в тому, що це єдина мережа кондитерських майстерень в Україні, де цукерки та карамель виробляються безпосередньо перед гостями і покупцями. При виготовленні продукту використовуються виключно натуральні інгредієнти. 

«Наш бізнес - це позитивні емоції. Тому єдина вимога до майбутніх франчайзерів - це щире та відповідальне ставлення до справи. Справа не в технології, яку можна запустити і вона сама заробить, а в постійному добром відношенні до людей, тому що цей бізнес - ручна робота, і люди, які в ньому задіяні, повинні мати щире бажання нести щось хороше і світле. Майбутній партнер повинен мати творчий підхід до справи », - поділився Андрій Дзюбан, директор компанії. 

Плани на цей рік в «Майстерні карамелі» грандіозні. «Ми ведемо переговори про відкриття партнерських магазинів вже цього року в Києві (2 місця), Дніпропетровську, Ужгороді, Мукачево, Чернівцях, Запоріжжі та Кривому Розі», - розповів Андрій Дзюбан.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp