Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прикордонники пішли до інтернату (ФОТО)

17 листопада 2016 р., 19:32

В гості до вихованців

Не оминули.

{g}

В рамках програми національно-патріотичного виховання прикордонники Мукачівського загону сьогодні побували у вихованців Великибичківської школи-інтернату, що у Рахівському районі на Закарпатті. В цей навчальний заклад, де виховуються близько 200 дітей із малозабезпечених сімей, прикордонники навідались не вперше.

Нині прикордонники, серед яких були і військовослужбовці, які брали участь в зоні АТО, приїхали до дітей, аби провести з ними уроки мужності та в черговий раз висловити вдячність за малюнки і листи, які діти передають бійцям на схід України, та подарували подарунки.

{Прикордонники показали дітям зразки техніки та озброєння, які «зелені берети» використовують під час охорони державного кордону. Діти із задоволенням роздивлялися біноклі, прилади нічного бачення, за допомогою яких охоронці кордону виявляють у темряві порушників кордону. Але найбільше, вже традиційно, діток вразив службовий собака, який продемонстрував неабияке вміння та кмітливість, чим дуже повеселив дітлахів та створив веселий настрій.

Діти, в свою чергу, підготували для охоронців держрубежу чудовий концерт, щиро й безпосередньо розповідали прикордонникам про свої мрії і плани на майбутнє та запросили прикордонників у гості на найближче свято.



















вуйко 17.11.2016 15:05 IP: 101.198.135.95
пса мош покласти на ноги?

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp